Hotel Eden - Predeal: Oferta nunti



Meniu 1 
A. GUSTARE
Rosie umpluta cu salata de telina
Ardei gras umplut cu liptauer
Rulou de sunca a la rusee
Chiftelute speciale
Casacaval bastonase, masline
Rulou de hering cu masline
Dobos
B. Snitel din piept de pui pane cu salata orientala
C. Sarmale cu mamaliguta si afumatura (piept ardelenesc)
D. Ceafa de porc la gratar
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi prajiti
Salata de sezon
E. Desert: Tort Diplomat

Meniu 2
A. GUSTARE
Rosie umpluta cu salata de vinete
Ardei gras umplut cu ficat de pasare
Cornet de sunca cu hrean
Castravete cu branza si marar
Canapele de salam banatean
Icre de crap cu lamaie
Traistuta cu ciuperci si piept de pui
B. File de salau parizian cu, cartofi natur si lamaie
C. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si carnaciori oltenesti
D. Muschi de porc la gratar
Piept de pui la gratar
Cartofi taranesti
Salata de sezon
E. Desert: Tort de ciocolata
Meniu 3 


A. GUSTARE
Ficat de pasare in foietaj
Sandwish somon fumme
Rulou marinat
Dobos fantezie
Rulada sibiu
Curcan umplut cu fructe
Terina de vitel
Specialitati din branza
Rosii chery
Ardei gras colorat
B. Sarmalute asorate: in foi de varza cu afumatura din piept de porc si in foi de vita ( compozitie pasare - porc ) cu mamaliguta, smantana si ardei iute
C. Rulada din piept de pui cu conopida gratinata si salata verde cu lamaie
D. Friptura de porc la tava la tava ; pulpa de pui la gratar cu garnitura de cartofi taranesti  cu ceapa
E. Desert:  Tort din ciocolata cu capsuni.


Meniu 4 


A. GUSTARE Galantina de rata cu ficat de gasca
Muschi de vaca cu salata a la russe in aspic
File de salau cu salata de telina
Medalion de fazan cu ananas
Dobos aperitiv
Trandafir de somon fumme cu avocado
Creveti cu kiwi
B. Consome Celestine
C. File de pangasus in crusta de verdeturi
Piure de mazare in tarta
Rosii cherry concase
D. Piept de rata umplut cu smochine si afumatura
Budinca de cartofi cu rosii si busuioc
Salata verde cu lamaie
E. Muschi de cerb cu migdale
Prepelita la cuptor
Para fiarta in vin rosu cu scortisora
Piure de castane in foietaj
Sos de coacaze cu portocale
F. Desert: Tort surpriza


Meniu 5 

A. GUSTARE
Terina de vitel cu fructe confiate
Rulou de somon umplut cu spanac si morcovi
Branzeturi surpriza
Piept de curcan umplut cu fructe si salvie
Calamari parizieni umplut cu sos calipso
Briosi cu piept de rata afumat
B. Sarmalute in foi de vita cu sos suprem
C. Somon la gratar si sos barbegue cu portocale
Fleroane cu icre de Manciuria
Tartine cu branza Roguefort
Salata verde cu lamaie
D. Cotlet de berbec la gratar
Zucchini grill si fasole rosie mexicana cu sos de menta
E. Duet de caprioara cu fazan
Sfecla rosie si mere umplute cu piure de castane si sos gorgonzola
F. Desert: Tort surpriza

Pachet bauturi 1: 

1 litru/vin/persoana
2 cafele/persoana
2 ape minerala sau plata/persoana
2 sucuri/persoana
2 beri/persoana

Pachet bauturi 2:


125 ml sampanie -  pentru primire
100 ml whisky
50 ml tuica de casa
50 ml martini alb sau rosu
50 ml campari
50 ml gin
1 litru/vin/persoana
2 cafele/persoana
2 ape minerala sau plata/persoana
2 sucuri acidulate/persoana
1 suc fara acid/persoana
2 beri/persoana

No comments:

Post a Comment