MENIU DE NUNTA LA RESTAURANT BOLTA RECE





MENIU   SPECIAL   DE   NUNTA 

1. Platou rece:
    Rulouri sunca a la Rousse - 50g
    Trandafir de Sibiu - 30g
    Evantai de muschi file - 40g
    Pasta de brânza pe corabioara de ardei gras - 70g
    Dobos fantezie - 50g
    Jambon fumme - 50g
    Batog de crap - 50g
    Icre de crap pe rondele de lamâie - 50g
    Cruditati, masline - 50g
2. File de salau cu sos meuniere si ganitura de cartofi natur si lamaie - 200/250g
3. Sarmalute in foi de varza cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute - 4 bucati
4. Gratar câmpenesc: Muschi de porc impanat, piept de pui la gratar, carnaciori speciali cu garnitura de cartofi englezesti - 250/300g
Salata de varza alba proaspata
5. Chifle proaspete
6. Aranjament de fructe pe mese: banane, portocale, mere
7. Cafea - nelimitat
8. Tortul miresei: la alegere - 100g
9. Mix - alune, covrigei sarati


PACHET BAUTURI OPEN BAR
(80 lei/persoana) (nu se impune)
Bauturi acoolice:
Sampanie si piscoturi la primire
Whisky Ballantine's, Johnnie Walker
Vodka Absolut
Martini alb si rosu
    Campari
    Gin Beefeater
    Vin alb: Sauvignon Blanc Jidvei
    Vin rosu: Cabernet Murfatlar
    Bere Carlsberg
    Campari orange
    Gin tonic
    Vodka Cola
Bauturi non-alcoolice:
    Racoritoare: Coca Cola, Fanta,
    Sprite, Kinley, Santal orange
    Apa minerala Dorna
    Apa plata Izvorul Alb   

No comments:

Post a Comment