Restaurant Regent - Timisoara





OFERTĂ MENIU NUNTĂ  1


1. Gustare rece:

Ruladă Regent  50g
Bule de caşcaval  30g
Aperitiv Doboş  30g     
Chifteluţe speciale  60g     
Salam picant   30g     
Cârnăciori floricele  30g     
Roşii umplute cu vinete  100g
Castraveţi   50g
Ardei umplut cu cremă de brânză  50g
Măsline  30g
 

2. Supă de pasăre cu tăiţei  400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă  180/150/20/10g
4. Cotlet umplut cu cârnaţi sau friptură de porc la tavă   120g
     Gordon bleu din piept de pasăre  150g
     Cartofi natur   200g
     Salată de varză albă/roşie  200g

Pâine   200g
Cafea   1ceaşcă
Bere   1/2 l



OFERTĂ MENIU NUNTĂ  2

1. Gustare rece:


Ruladă de brânză   50g
Muşchi file  30g
Aperitiv doboş  30g     
Chifteluţe speciale  60g     
Ouă umplute  50g     
Roşii umplute cu liptauer  50g     
Salam săsesc floare  30g
Caşcaval rol 30g
Ruladă Marchiză  30g
Măsline  30g
 

2. Supă de pasăre  400g 
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă  180/150/20/10g 
4. Friptură de porc la tavă   125/50g
    Pulpe de pui cu susan   150g
    Piure de cartofi  200g
    Salată de varză albă/roşie  200g

Pâine   200g
Cafea   1ceaşcă
Bere    1/2 l



OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 3
 

1. Gustare rece:

Ruladă Fantezia   50g
Ficăţei în bacon   50g
Ciuperci umplute   30g     
Salam picant    30g     
Caşcaval rol   30g     
Aperitiv Doboş   30g     
Măsline   30g
Chifteluţe speciale  60g
Roşii umplute cu liptauer   100g                                   
Castraveţi natur  30g
 

2. Supă de pui cu tăitei  400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă   180/150/20/10g
4. Cotlet de porc împănat    100g
    Pulpe de pui la tavă   120g
    Piure de cartofi   200g
    Salată asortată   200g

Pâine   200g
Cafea  1ceaşcă
Bere  1/2 l


 OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 4 

1. Gustare rece:

Chifteluţe chinezeşti   50g
Ficat de pui în bacon   30g
Crochete de şuncă    60g
Roşii umplute cu salată mexicană   50g  
Muşchi file   30g  
Ruladă cu ciuperci  50g  
Aperitiv Doboş   50g  
Caşcaval   30g
Măsline   30g
Salam săsesc floare   30g
 

2. Supă de pasăre cu tăiţei  400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă   180/150/20/10g
4. Şniţel de pui cu susan   150g
     Friptură de porc la tavă  120g
     Cartofi ţărăneşti   200g
     Salată de castraveţi muraţi

Pâine  200g
Cafea   1ceaşcă
Bere  1/2 l


OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 5
 

1. Gustare rece:
 

Muşchiuleţ umplut cu ciuperci  50g
Aperitiv Doboş  30g
Chifteluţe chinezeşti   60g    
Roşii umplute cu liptauer   100g     
Ardei natur   30g    
Şuncă cu hrean   30g    
Bule de caşcaval  30g
Salam picant floare  30g
Icre pe felie de lămâie  30g
Telemea   30g
 

2. Supă de pasăre cu tăiţei  400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă   180/150/20/10g
4. Friptură de ceafă la tavă  120g
    Şniţel de pasăre pane  120g
    Cartofi şvăbeşti  200g
    Salată de varză alba/roşie  200g

Pâine  200g
Cafea   1ceaşcă
Bere  1/2 l


OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 6 

1. Gustare rece:
 

Muşchiuleţ umplut cu ciuperci   50g
Roşii umplute cu salată de brânză  50g
Rol şuncă cu hrean  30g    
Aperitiv Doboş  50g    
Salam iarnă floare  30g    
Chifteluţe speciale   60g    
Măsline  30g
Muşchi file   30g
Telemea   50g
Ardei natur   30g
 

2. Supă de pui / ciorbă de văcuţă   400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă   180/150/20/10g
4. Friptură de ceafă la tavă   120g
    Pulpe de pui la cuptor   120g
    Cartofi natur  200g
    Salată de varză alba/roşie   200g

Pâine   200g
Cafea   1ceaşcă
Bere   1/2ltr



www.restaurantregent.ro

No comments:

Post a Comment