Restaurant Regent - Timisoara
OFERTĂ MENIU NUNTĂ 1
1. Gustare rece:
Ruladă Regent 50g
Bule de caşcaval 30g
Aperitiv Doboş 30g
Chifteluţe speciale 60g
Salam picant 30g
Cârnăciori floricele 30g
Roşii umplute cu vinete 100g
Castraveţi 50g
Ardei umplut cu cremă de brânză 50g
Măsline 30g
2. Supă de pasăre cu tăiţei 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Cotlet umplut cu cârnaţi sau friptură de porc la tavă 120g
Gordon bleu din piept de pasăre 150g
Cartofi natur 200g
Salată de varză albă/roşie 200g
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2 l
OFERTĂ MENIU NUNTĂ 2
1. Gustare rece:
Ruladă de brânză 50g
Muşchi file 30g
Aperitiv doboş 30g
Chifteluţe speciale 60g
Ouă umplute 50g
Roşii umplute cu liptauer 50g
Salam săsesc floare 30g
Caşcaval rol 30g
Ruladă Marchiză 30g
Măsline 30g
2. Supă de pasăre 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Friptură de porc la tavă 125/50g
Pulpe de pui cu susan 150g
Piure de cartofi 200g
Salată de varză albă/roşie 200g
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2 l
OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 3
1. Gustare rece:
Ruladă Fantezia 50g
Ficăţei în bacon 50g
Ciuperci umplute 30g
Salam picant 30g
Caşcaval rol 30g
Aperitiv Doboş 30g
Măsline 30g
Chifteluţe speciale 60g
Roşii umplute cu liptauer 100g
Castraveţi natur 30g
2. Supă de pui cu tăitei 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Cotlet de porc împănat 100g
Pulpe de pui la tavă 120g
Piure de cartofi 200g
Salată asortată 200g
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2 l
OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 4
1. Gustare rece:
Chifteluţe chinezeşti 50g
Ficat de pui în bacon 30g
Crochete de şuncă 60g
Roşii umplute cu salată mexicană 50g
Muşchi file 30g
Ruladă cu ciuperci 50g
Aperitiv Doboş 50g
Caşcaval 30g
Măsline 30g
Salam săsesc floare 30g
2. Supă de pasăre cu tăiţei 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Şniţel de pui cu susan 150g
Friptură de porc la tavă 120g
Cartofi ţărăneşti 200g
Salată de castraveţi muraţi
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2 l
OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 5
1. Gustare rece:
Muşchiuleţ umplut cu ciuperci 50g
Aperitiv Doboş 30g
Chifteluţe chinezeşti 60g
Roşii umplute cu liptauer 100g
Ardei natur 30g
Şuncă cu hrean 30g
Bule de caşcaval 30g
Salam picant floare 30g
Icre pe felie de lămâie 30g
Telemea 30g
2. Supă de pasăre cu tăiţei 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Friptură de ceafă la tavă 120g
Şniţel de pasăre pane 120g
Cartofi şvăbeşti 200g
Salată de varză alba/roşie 200g
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2 l
OFERTĂ MENIU NUNTĂ- 6
1. Gustare rece:
Muşchiuleţ umplut cu ciuperci 50g
Roşii umplute cu salată de brânză 50g
Rol şuncă cu hrean 30g
Aperitiv Doboş 50g
Salam iarnă floare 30g
Chifteluţe speciale 60g
Măsline 30g
Muşchi file 30g
Telemea 50g
Ardei natur 30g
2. Supă de pui / ciorbă de văcuţă 400g
3. Sarmale bănăţene cu mămăligă, costiţă şi smântînă 180/150/20/10g
4. Friptură de ceafă la tavă 120g
Pulpe de pui la cuptor 120g
Cartofi natur 200g
Salată de varză alba/roşie 200g
Pâine 200g
Cafea 1ceaşcă
Bere 1/2ltr
www.restaurantregent.ro
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment