MENIU DE NUNTA LA RESTAURANT BOLTA RECE
MENIU SPECIAL DE NUNTA
1. Platou rece:
Rulouri sunca a la Rousse - 50g
Trandafir de Sibiu - 30g
Evantai de muschi file - 40g
Pasta de brânza pe corabioara de ardei gras - 70g
Dobos fantezie - 50g
Jambon fumme - 50g
Batog de crap - 50g
Icre de crap pe rondele de lamâie - 50g
Cruditati, masline - 50g
2. File de salau cu sos meuniere si ganitura de cartofi natur si lamaie - 200/250g
3. Sarmalute in foi de varza cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute - 4 bucati
4. Gratar câmpenesc: Muschi de porc impanat, piept de pui la gratar, carnaciori speciali cu garnitura de cartofi englezesti - 250/300g
Salata de varza alba proaspata
5. Chifle proaspete
6. Aranjament de fructe pe mese: banane, portocale, mere
7. Cafea - nelimitat
8. Tortul miresei: la alegere - 100g
9. Mix - alune, covrigei sarati
PACHET BAUTURI OPEN BAR
(80 lei/persoana) (nu se impune)
Bauturi acoolice:
Sampanie si piscoturi la primire
Whisky Ballantine's, Johnnie Walker
Vodka Absolut
Martini alb si rosu
Campari
Gin Beefeater
Vin alb: Sauvignon Blanc Jidvei
Vin rosu: Cabernet Murfatlar
Bere Carlsberg
Campari orange
Gin tonic
Vodka Cola
Bauturi non-alcoolice:
Racoritoare: Coca Cola, Fanta,
Sprite, Kinley, Santal orange
Apa minerala Dorna
Apa plata Izvorul Alb
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment