Gustare rece:
Rosie fantezie umpluta cu salata de vinete,
Cornete din salam uscat,
Mini chiftelute,
Butoiase de castraveti cu pasta de branza,
Jambon pe grisine,
Cascaval pe mar,
Dobos aperitiv,
Icre pe lamaie,
Mozaic de masline, ardei
Supa:
Supa de pasare cu garteni/ taitei/ tascute
Gustare calda :
Medalion de porc picant servit cu pilaf de orez
Fel principal:
File de piept de pui cu sos mozzarella si broccoli,
Friptura de porc la tava, Cartofi la tava, Salata de varza
Sarmalute romanesti
Apa minerala/plata
Bautura carbogazoasa
Cafea
Bere
Saleuri/Miniprajituri asortate
Tortul miresei
Apa minerala/plata
Bautura carbogazoasa
Cafea
Bere
Saleuri/Miniprajituri asortate
Tortul miresei
No comments:
Post a Comment