Ballroom Himalaya: Organizare Evenimente 2012





Locat in centrul Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Victoriei, Himalaya Ballroom din cadrul Hotelului Minerva reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea unui eveniment privat de 70-130 de persoane, plin de culoare si bucurie.
O echipa de profesionisti dedicata va sta la dispozitie pentru ca efortul si timpul alocate evenimentului sa fie cat mai mici si alegerile pe care le faceti cat mai inspirate. 
Va oferim:
-  Suport in crearea unei teme unice pentru marele eveniment;
-  Servicii Food&Beverage adaptate preferintelor dumneavoastra;
-  Aranjament festiv cu mese rotunde ;
-  Decoratiuni si aranjamente festive pentru sala; 
-  Aranjamente florale pe mese, aranjament special pentru prezidiu;
-  Accesorii nunta personalizate: meniuri, carduri cu numele invitatilor, numere de masa, marturii;
-  Servicii foto si video profesionale;
-  Echipament videoproiectie si lumini;
-  Sonorizare, sistem de sunet si mixaj, DJ profesionist;
-  Servicii de impresariat artistic;
-  Ring de dans;
Cadourile noastre:
-  Locuri de parcare gratuite;
-  Cazare gratuita in camera de lux cu mic dejun inclus si acces la toate facilitatile centrului SPA & Wellness  (sauna uscata, umeda,  Jacuzzi, sala fitness cu echipamente cardio si de forta);
-  Cazare la preturi preferentiale pentru invitatii dumneavostra;
-  Tortul festiv;
-  Sampania si piscoturile de primire a oaspetilor;
Hotel Minerva
Hotel Minerva se bucura de o locatie de top intr-un cartier elegant al Bucurestiului, in centrul orasului, la doar cativa pasi de toate atractiile turistice si culturale ale acestuia si de cele mai mari centre de afaceri si comerciale.
Aflat in vecinatatea retelei de transport public (metrou, autobuze, troleibuze, gara, autogara, express-uri cu linie directa spre Aeroporturi), Hotelul Minerva va ofera acces facil spre toate zonele majore de interes din Bucuresti si din tara, indiferent ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau cu scop turistic.
Camerele hotelului, mobilate in stil clasic sau modern, va invita sa va simtiti confortabil, fiind dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie: minibar, cutie de valori/seif, cablu TV/ PAY TV, telefon direct (cu linie nationala si internationala), aer conditionat cu reglare individuala, conexiune internet wireless, uscator in baie, sistem de acces electronic pe baza de cartela.
Diversitatea de preparate culinare servite in restaurantul hotelului, varietatea de cocktail-uri alcoolice si nonalcoolice, facilitatile de relaxare si recreere, precum si serviciile excelente oferite de personalul amabil al hotelului, va vor face sederea la Hotel Minerva de neuitat.
Alte facilitati - Seminarii si conferinte
Hotel Minerva va pune la dispozitie 2 sali ale caror avantaje majore sunt lumina naturala si spatiile deschise, dotarea cu echipamente moderne (videoproiector, internet wireless, conexiuni securizate si dedicate IP si ISDN pentru desfasurarea videoconferintelor nationale sau internationale, flipchart, consumabile, ecran de proiectie, sistem sonorizare). Alte facilitati tehnice pot fi inchiriate separat.
Sala JUPITER : Are o suprafata de 220 mp si poate gazdui pana la 200 de persoane. Sala este modulara si poate fi impartita in 2 sali mai mici, printr-un perete mobil ce izoleaza perfect din punct de vedere fonic: JUPITER 1 (143mp) si JUPITER 2 (77mp).
Sala JUNONA: Are o suprafata de 26 mp si poate gazdui maxim 20 de participanti.

Contact
Hotel Minerva - Departamentul Sales & Marketing
G-ral Gheorghe Manu, nr. 2-4, 010445, Bucuresti, Romania
Tel: +402 13 111 555; +402 13 181 294
Fax: +402 13 123 963; Mobil: +4 0726 996 600; 

No comments:

Post a Comment